İSTANBUL / AVCILAR - Ambarlı Anaokulu

Ambarlı Anaokulu

Adres
AMBARLI MAH. CUMHURİYET CAD. AMBARLI İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ AMBARLI ANAOKULU BLOK NO 24/2 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Bilginin değerinin farkında, araştıran, sorgulayan, farklı düşünme becerilerine sahip, özgüveni yüksek, duyarlı, empati ile yaklaşabilen, iletişim becerisi gelişmiş, hayal gücünü yaratıcılığa dönüştürebilen, sorumluluk sahibi, özyönetim becerilerine sahip, işbirliği çalışmalarına yatkın, duygularını doğru biçimde ifade edebilen ve de en önemlisi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
Misyon
Biz Ambarlı Anaokulu olarak; Okulumuzu, T.C Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel amaçları, okul öncesi eğitimin ilkeleri doğrultusunda yürütmektir. Biz bütün çocukları, psikomotor, bilişsel, dil becerileri, duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamakta; onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımaktayız.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim Sistemi
Sabah Grubu :08:30-12:30 Öğlen Grubu :13:00-17:00
Ulaşım problemi yok. Okulumuza otobüs, taksi vb. bütün araçlarla gelinebilir.
Avcılar ilçe merkezi
İl Merkezine 30 km, İlçe Merkezine 1 km uzaklıkta.